Subscribe Us

Header Ads

φώφη γεννηματά ηλικία

Με μία λιτή ανακοίνωση το νοσοκομείο Ευαγγελισμός γνωστοποίησε σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Πέθανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών.


Ektakto Pe8ane H Fwfh Gennhmata

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στο.

φώφη γεννηματά ηλικία. Σήμερα 25102021 και ώρα 1204 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός απεβίωσε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Η Φωτεινή Φώφη Γεννηματά Αμπελόκηποι Αθηνών 17 Νοεμβρίου 1964 - Αθήνα 25 Οκτωβρίου 2021 ήταν Ελληνίδα πολιτικόςΉταν πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από το 2018 έως το 2021 και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2015 - 2021. Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται.

Ήταν 1204 όταν σύμφωνα με. Μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό άφησε την τελευταία της πνοή η Φώφη Γεννηματά πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 1204 της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό.

Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εκδόθηκε η. Πριν καλά καλά πατήσει τα 20 της χρόνια η μητέρα της Κάκια Γεννηματά διαγιγνώσκεται με καρκίνο στο στήθος με. Πέθανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών.

Θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα έχει προκαλέσει ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 σε ηλικία 56 ετών. Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο αφήνοντας την τελευταία της πνοή στις 1204 μμ. Συλλυπητήρια από τον Θάνο Πλεύρη.

Η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών έχει σοκάρει το πανελλήνιο. H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Πέθανε η Φώφη Γεννηματά Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Έφυγε από τη ζωή η πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 56 ετών νικημένη από τον καρκίνο. Πέθανε η Φώφη Γεννηματά. Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε 13 χρόνια με τον καρκίνο ωστόσο μέσα σε 14 μέρες.

Η Φώφη Γεννηματά είχε κοιτάξει κατάματα τον καρκίνο από πολύ νεαρή ηλικία. Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό πολιτική δράση. Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών η Φώφη Γεννηματά νικημένη από την ανίατη νόσο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την. Η Φώφη Γεννηματά πέθανε στις 1204 μετά από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο. Η Φώφη Γεννηματά έφυγε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά πέθανε ξαφνικά στις 1204 της Δευτέρας στον Ευαγγελισμό. Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Flashgr Πολιτική Πέθανε η Φώφη Γεννηματά.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών η Φώφη Γεννηματά μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής.

Η κατάσταση της υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής επιδεινώθηκε ραγδαία την Κυριακή το βράδυ και δυστυχώς κατέληξε. Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 57 ετών μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Είχε επιδεινωθεί η υγεία της το βράδυ της Κυριακής.

Η Φώφη Γεννηματά είχε πέσει χθες kυριακή 2410. Η Φώφη Γεννηματά είδε τους γονείς της να πεθαίνουν από καρκίνο η ίδια φοβήθηκε πως θα βρεθεί και αυτή στο στόχαστρο του ανησύχησε για τα. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα στις 1204 το μεσημέρι σε ηλικία μόλις 56 ετών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλευόταν.

Η οικογενειακή μάχη με τον καρκίνο Φώφη Γεννηματά Εσβησε στα 57 της χρόνια Σε ηλικία 55 ετών είχε πεθάνει ο πατέρας της και στα 54 της η μητέρα της. και θυγατέρα του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή άφησε στις 1204 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά σε ηλικία 56 ετών μετά από επιδείνωση της υγείας της. Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τη Φώφη Γεννηματά η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών. Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας 2510 η Φώφη Γεννηματά η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της την Κυριακή το βράδυ.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της.


Tmcgd5pjrcnzxm


Zul2ljh0 0byrm


4xfgjree9 5kxm


Fwfh Gennhmata H Maxh Me Ton Karkino Kai H Agwnia Na Kanei Paidi Athens Voice


Crydgpny3tiybm


Fwfh Gennhmata Ta 10 Xronia Prospa8eiwn Na Ginei Mana H Prowrh Synta3h Oi 2 Gamoi Kai H Mastektomh


Fwfh Gennhmata Ta Tria Paidia Kai O Syzygos Ths Sthrigma Ths Mexri Thn Teleytaia Stigmh Ti Elege Gia Ekeinoys Politikh Iefimerida Gr


Gkxypcaa5kufom


Rkzilomeqmmezm


Qphip Vuxpfk0m


Makjjfz27feajm


Fwfh Gennhmata H Epi8ymia Ths Adelfhs Ths Prin Thn Apoxairethsei Gia Panta


Fwfh Gennhmata To Spiti Poy Shmadepse Thn Zwh Ths Zappit


Kgovkniemoj8fm


To Biografiko Ths Fwfhs Gennhmata


Fwfh Gennhmata Esbhse Sta 57 Ths Xronia Se Hlikia 55 Etwn Eixe Pe8anei O Pateras Ths Kai Sta 54 Ths H Mhtera Ths Ta Nea


I6s2 Wnsexqmem


Fwfh Gennhmata Ta 10 Xronia Prospa8eiwn Na Ginei Mana H Prowrh Synta3h Oi 2 Gamoi Kai H Mastektomh


Pe8ane H Fwfh Gennhmata Protipress H Hlektronikh Sas Enhmerwsh

Posting Komentar

0 Komentar